tirsdag den 31. marts 2015

Bogblik på... marts

Marts har, for mig, været en stille og rolig måned. Jeg har slappet af og nydt nogle gode bøger i løbet af måneden. Men jeg har også overvundet en af mine store problemer, nemlig store forsamlinger af folk med samme interesse som mig, da jeg var på Krimimessen i Horsens. Alt i alt har jeg altså haft en rigtig god måned, fuld af bøger og søde mennesker.

I marts nåede jeg at læse 9 bøger;

1. "[geim] (The game trilogi #1)" af Anders De La Motte, 3/5 stjerner
2. "Lola and the boy next door (Anna and the French kiss #2)" af Stephanie Perkins, 4/5 stjerner
3. "Jeg er desværre død og kan ikke komme i skole i dag" af Sara Ohlsson, 2/5 stjerner
4. "Hvad floden bragte (Yaxhiri #1)" af Anne Lilmoes, 3/5 stjerner
5. "Lad mig tage din hånd" af Tove Alsterdal, 3/5 stjerner
6. "Oprører (Dæmondræberen #1)" af Louise Haiberg, 5/5 stjerner
7. "Historien om A.J. Fikrys liv" af Gabrielle Zevin, 4/5 stjerner
8. "Hvis jeg bliver" af Gayle Forman, 2/5 stjerner
9. "Udvalgt (Dæmondræberen #2)" af Louise Haiberg, 3/5 stjerner

Jeg har altså, mht til læseoplevelser, haft en lidt blandet fornemmelse. Jeg har læst bøger der lå helt i toppen, men også bøger, som ikke gjorde det helt store indtryk på mig.

Min favorit denne måned er "Oprører (Dæmondræberen #1)" af Louise Haiberg. Denne bog overraskede mig meget - specielt fordi jeg virkelig aldrig har været den store fan af fantasy. Men det er ligesom om, at da jeg begyndte på Harry Potter-serien, skete der noget inden i mig, og jeg var nødt til at opleve alle disse universer. Også Louise Haibergs.

Jeg ejer ikke nogen af "Dæmondræberen"-bøgerne, da jeg læste dem begge på e-reolen, men jeg har sat mig for, at prøve at fremskaffe dem alle tre. Specielt når nu det 3. bind ikke er på hverken e-reolen eller mit lokale bibliotek. Har jeg så andre muligheder end at købe dem? Nej, det tror jeg (heldigvis) ikke.

Hvad er jeres marts-favorit?

4 kommentarer:

 1. Det må helt klart være tredje og sidste bind om Dominic! Det var meget svært at skulle sige farvel til personerne, men jeg synes at det blev gjort på en god måde - og de vil helt klart blive savnet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, den glæder jeg mig altså også sådan, til at komme igang med!

   Slet
 2. Jeg var ret heldig i marts, og forelskede mig hovedkulds i både After, Wild Reckless og Full Measures inden jeg blev fuldstændig tryllebundet af Revolution fra Louise Haiberg. Jeg kan på ingen måde vælge mellem de 4, for de var lige fantastiske. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, både After og Revolution håber jeg på at kunne få læst her i april. :)

   Slet