Bag om bloggen

Jeg er livsglad, jeg er smilende og så elsker jeg bøger. Jeg har mit eget bibliotek i mit eget hus - og nu har jeg også mit eget fristed, her på bloggen.


Mit navn er Caroline og jeg er 21 år gammel. Jeg bor i Juelsminde sammen med min kæreste og vores fælles kat, som helt sikkert mere bliver betragtet som vores baby. I vores hus i Juelsminde har vi 300 m til stranden, 25 km til arbejde og 10 meter til det nærmeste bibliotek - nemlig mit helt eget bibliotek.

Bloggen her er mit fristed, mit pusterum og min kreative side. Jeg kan få lov til at udfolde mig som jeg vil, jeg kan få lov at snakke lige så meget jeg vil og jeg kan få lov til at lade være. Jeg kan gøre som det passer mig - helt uden, at der er nogen der fortæller mig, at de ikke gider høre om mine bøger længere.

På denne blog vil du finde anmeldelser af de bøger jeg har læst, men også indlæg om andre ting, der har med bøger at gøre. Hver gang jeg kommer på en idé herind til, forsøger jeg at få det skrevet ned. Somme tider glipper det (og det samme gør idéen), men jeg gør mit bedste.

Når jeg læser og anmelder en bog, er det helt og holdent min egen mening, der kommer til udtryk - dette er også tilfældet, hvis det er et anmeldereksemplar fra et forlag eller en forfatter. Skulle det hænde, at jeg ikke bryder mig om bogen, skriver jeg det altid i en god og professionel tone -og jeg forsøger altid at skrive minimum én positiv ting om bogen.

Jeg får ofte inspiration fra andre bogbloggere, til at tage en diskussion eller lignende op i et indlæg. Og jeg forsøger at følge hos alle de andre søde danske bogbloggere, for jeg elsker at læse om andres læse-oplevelser og meninger/tanker om tingene.

Jeg elsker at modtage kommentarer og e-mails fra mine læsere. Har du noget du gerne vil fortælle/spørge om, er du velkommen til at lægge en kommentar eller skrive en mail på carolinethomassen(at)gmail.com. Dette fælder for både forlag, forfattere og læsere. Jeg bliver altid glad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar