søndag den 5. juni 2016

Søndagstanker #1: opstart

Som jeg beskrev i mit tilbageblik på maj måned, kunne jeg rigtig godt tænke mig at komme igang med at skrive et fast ugentligt indlæg. Jeg har i et godt stykke tid nu, gået og overvejet, hvad det skulle være og hvordan det skulle fungere. Jeg er kommet frem til titlen 'Søndagstanker'. Det betyder, at jeg hver søndag vil udgive et indlæg, om et bestemt emne. Det kunne være tykke bøger, smukke covers, engelske bøger, dét at være bogblogger og meget meget andet.

Præcist hvordan det bliver sat op, er jeg endnu ikke helt sikker på, men nu har jeg en uge til at finde ud af det, for i dag starter vi!

Jeg glæder mig rigtig meget til det, og håber også, at det er noget, som i vil synes er sjovt. Jeg vil selvfølgelig forsøge at komme på emner, som også er relevante for andre end blot jeg selv eller andre bogbloggere. Jeg vil forsøge at gøre det nutidigt og måske endda forsøge at kunne starte en diskussion på. For en diskussion behøver ikke være noget negativt - det kan virkelig være godt, at få sine meninger og holdninger ud om et bestemt emne, og somme tider kan man få et nyt syn på tingene gennem en diskussion.- Det er altså sundt.

Jeg har derfor en forespørgsel til jer, søde læsere. Har i nogle idéer til indlæg, så hører jeg meget gerne om dem!

Jeg håber i har haft en skøn weekend og er klar til en ny uge.

2 kommentarer: