lørdag den 14. marts 2015

Nyt i reolen #2

I dag åbnede jeg min postkasse og i dag var jeg til lagerudsalg hos Bog og Idé. Og i begge tilfælde var der bøger indblandet. Den første bog, "Ten Things I've Learnt About Love" af Sarah Butler lå nemlig i min postkasse. Jeg havde bestilt den hjem fra Bookdepository for et stykke tid siden og endelig lå den der. Jeg synes den er så fin og pæn, at jeg har lyst til aldrig at læse i den og for at bevare dens smukke udseende. Men det kommer jo ikke til at ske, det ved jeg godt.

De resterende bøger købte jeg på lagerudsalget hos Bog og Idé. Der var vanvittigt mange mennesker, vanvittig lang kø og næsten ingen bøger derinde. For udover at lagersalget var hos Bog og Idé, var det også hos Legekæden, som helt klart fyldte det meste. Jeg var faktisk ret skuffet over udvalget af bøger dernede, det er jeg nødt til at sige.
Men dagens nye indkøb blev altså derfor til følgende:

1. "Ten Things I've Learnt About Love" af Sarah Butler
2. "Aske og ødelæggelse" af Jonathan Maberry
3. "Forelsket i en engel" af Becca Fitzpatrick
4. "Shadow Falls - født ved midnat" af C.C. Hunter
5. "Næste stop Rosengädda" af Emma Hamberg
6. "Krystalhjertet" af Josefine Ottesen

Det var altså noget af en stak, hele 5 bøger, jeg slæbte med mig hjem fra lagersalget - og jeg fik dem alle 5 for 100 kr., så jeg har ikke noget at klage over. Helt ærligt, så har jeg ikke hørt om nogen af bøgerne, men købte dem faktisk nærmest kun fordi prisklassen var 10-30 kr., og fordi bagsiden lød spændende. Men jeg glæder mig helt sikkert til at komme igang med dem, og til at finde en plads til dem på bogreolen.

Har i læst nogen af dem? I så fald - hvad synes i om dem?

2 kommentarer:

  1. Glæd dig til Krystalhjertet. Ottesen er en fantastisk forfatter og Historien om Mira er bestemt en af de rigtigt gode.

    SvarSlet
    Svar
    1. Uh, det vil jeg glæde mig til, så!

      Slet