lørdag den 28. november 2015

Stilhed før storm...

Den sidste uges tid, har der været ret stille her på bloggen - for ikke at sige helt stille. Men lige nu er der, glædeligvis, bare ved at ske en masse ting hjemme ved mig som gør, at der ikke er meget tid til overs, når al det praktiske er nået.

Helt præcis hvad det er der foregår, vil jeg ikke helt løfte sløret for endnu. Det er ikke noget der på nogen måde kommer til at gå ud over bloggen, men afsløringen kommer til at vente, til at alt er på plads. Jeg kan dog allerede sige nu, selvom jeg lige har sagt, at det ikke vil komme til at gå ud over bloggen, at jeg de næste 2-3 måneder ikke vil komme til at få læst helt så meget, som jeg plejer. Der er nemlig en masse ting der skal ordnes, som kommer i første række.

På grund af den stilhed der har været, ligger der nu også en helt masse anmeldelser og venter på, at skulle skrives. Så det næste stykke tid, vil i få mulighed for at læse en masse af dem. Jeg vil forsøge at klemme nogle andre indlæg ind også, men det vil primært være indlæggene, der kommer til at fylde.

Men glæd jer - jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget til at fortælle jer, hvad min store 'hemmelighed' er!

2 kommentarer: