onsdag den 4. november 2015

"Fantastiske skabninger og hvor de findes" af Newt Scamander

Fantastiske skabninger og hvor de findes af Newt Scamander, 95 sider, Gyldendal, 2015

Denne bog er et eksemplar fra forlaget.

Der er et eksemplar af Fantastiske skabninger og hvor de findes i næsten hvert eneste troldmandshjem i landet. Nu har Mugglere også mulighed for at lære om, hvordan Quintapeden bor, hvad Pufskien spiser, og hvorfor man ikke skal forsøge at give en Narl mad.

Ligesom "Quidditch gennem tiderne", er denne bog en sjov og speciel mulighed for at opleve lidt mere af Harry Potter-verdenen. Der er en beskrivelser af mange af de kendte væsner, som vi har stødt på gennem bøgerne - men også nogle, som jeg personlig ikke selv mindes, at have hørt noget om.

Hele bogen igennem er der nogle små sjove illustrationer, som gør bogen lidt sjovere at læse i. Det giver også et bedre billede af de væsner, som man ikke lige kan mindes.

Væsenerne i bogen er beskrevet godt. Der er humor iblandt, og små sjove rettelser/kommentarer i bogen. Det gør det hele lidt mere 'realistisk' - og det er en ret sjov detalje.

Bogen står så fint på reolen. Den er rigtig flot og 'gammeldags' at se på, og passer perfekt ind i Harry Potter-universet. Den ser brugt ud og ligner noget, der godt kunne stå på et gammelt bibliotek.

Den er meget sjov at have stående - og også til at slå op i (måske), når man er igang med at læse Harry Potter-serien, og gerne vil vide mere om det, man læser om.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar