søndag den 8. november 2015

Bogforum 2015

Bogforum 2015 er nu slut - og dermed er det tid til at høre lidt om det fra min side. Jeg tog afsted lørdag morgen sammen med Nena og Sascha. Jeg var meget nervøs - men glædede mig samtidig rigtig meget til at opleve hele stemningen derovre.

Jeg havde lavet et kæmpe program, som jeg på den ene side havde store planer om at skulle nå - og samtidig regnede jeg ikke med det, idet det hele overlappede hinanden, og jeg nærmest var nødt til at have flere kloner af mig selv, for at kunne nå det.

Da jeg først kom derover, er jeg sikker på, at jeg lignede ét stort spørgsmålstegn. Det hele var så stort, jeg havde aldrig prøvet det før og så var der ekstremt mange mennesker. Det var vildt overvældende at skulle forsøge at nå det hele, se det hele og sige hej til dem alle sammen.


På trods af, at jeg havde 6 bøger med hjemmefra, i håb om at få dem signeret, nåede jeg kun de 3 af dem. Kim Leine, Nanna Foss og Michael Katz Krefeld skrev deres fine navne i bøgerne på billedet - og det gør, at bøgerne betyder lidt ekstra for mig!

Under hele Bogforum nåede jeg faktisk kun at høre på Michael Katz Krefeld. Jeg havde overhovedet ikke overskud til at skulle sætte mig ned og lytte - hvordan skulle jeg så kunne nå, at komme rundt til alle standende? Jeg kunne overhovedet ikke se det for mig.


Jeg købte ikke mange bøger; jeg købte 2 af Gillian Flynn, 1 af Neil Gaiman og 1 af Michael Katz Krefeld. De resterende der ses her på billedet, var nogle de søde forlag forærede mig til anmeldelse. Jeg glæder mig til at læse hver og en af dem - og jeg har næsten lyst til at gå igang med dem allesammen på én gang.

Der er vidst ingen tvivl om, at jeg overhovedet ikke havde styr på mig selv til dette arrangement. Jeg tror måske det bliver bedre hvis jeg kommer afsted igen en anden gang. Men ligegyldigt hvad, så nød jeg det utrolig meget! Stemningen, bøgerne, forfatterne og alle de andre bloggere var med til at gøre dagen helt perfekt til mig. Og med til at gøre, at idet jeg kom hjem faldte jeg om på sengen og sov med det samme!

4 kommentarer:

 1. Tak for i går :)

  Du gjorde det godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvtak! Det var rigtig hyggeligt!

   Og tak. Jeg er også ret stolt af mig selv, og klapper mig en ekstra gang på skulderen! :-)

   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet
 2. Det var så dejligt lige at se dig igen! :D <3

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde! <3

   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet