fredag den 13. november 2015

BookBub

Kender du BookBub?For ikke så længe siden opdagede jeg BookBub, som jeg siden har været rigtig glad for.

På BookBub fungerer det sådan, at man opretter sig som bruger, og efterfølgende vælger man sine præferencer, således, at siden kan komme med de bedste forslag til netop dig.

Men forslag til hvad? Jo - forslag til dagens tilbud på e-bøger. Det kan både være de gratise, men også dem, som er sat ned og derfor kan fås en del billigere.

Lige nu får man tilbud på de engelske e-bøger, men de er ved at arbejde på at udvikle det hele således, at man også kan vælge at få danske tilbud.

Jeg får en e-mail fra dem hver dag med nogle forslag til e-bøger, som jeg måske kunne være interesseret i. Jeg synes det er et super fedt koncept, idet jeg så slipper for, at skulle igennem iBooks, Google Play, Kindle Books og flere andre platforme, hvor e-bøger er tilgængelige. Det sparer mig derved en masse tid - og jeg er jo næsten sikker på, at opdage tilbuddene, idet jeg får en e-mail.

Jeg køber ikke selv ret mange e-bøger, fordi jeg helst vil have dem til at stå på reolen. Men idet jeg nu kan finde nogle af bøgerne gratis som e-bøger, har jeg lidt lettere ved, at skulle bruge det noget mere. Så kan jeg jo altid gå ud og købe et fysisk eksemplar efterfølgende, hvis det er dét, jeg føler for.

Bruger du e-bøger? Hvor køber du dem henne - og bruger du noget specielt til at holde øje med tilbud?

2 kommentarer:

 1. Gads forlag har også lavet noget lignende. Ellers køber jeg e-bøger hvor de er billigst, f.eks liveboox eller riidr

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vidste jeg faktisk ikke, at de havde. Det vil jeg da helt sikkert undersøge med det samme!

   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet