søndag den 1. november 2015

Bogblik på... oktober

Oktober måned er slut. Derfor giver jeg jer nu en opdatering på, hvad jeg har læst i denne måned. Oktober måned bestod af en hel del skole, en hel del lektielæsning og også readathon. Det har været en god måned, og jeg mener selv, at jeg har nået at få læst en hel del.

I oktober nåede jeg at læse 10 bøger:

1. "Efter dig" af Jojo Moyes, 3/5 stjerner
2. "Mere end det" af Patrick Ness, 5/5 stjerner
3. "De sidste jomfruer i verden" af Tom Ellen og Lucy Ivison, 3/5 stjerner
4. "Mig og Earl og den døende pige" af Jesse Andrews, 2/5 stjerner
5. "Sanddrømmeren" af Sidsel Katrine Slej, 2/5 stjerner
6. "Quidditch gennem tiderne" af Kennilworthy Whisp, 4/5 stjerner
7. "Fantastiske skabninger og hvor de findes" af Newt Scamander, 4/5 stjerner
8. "The Graveyard Book" af Neil Gaiman, 3/5 stjerner
9. "Coraline" af Neil Gaiman, 5/5 stjerner
10. "Kvinden i toget" af Paula Hawkins, 3/5 stjerner

Alt i alt har det altså været en ganske OK måned. Jeg har fået læst noget jeg knuselskede, og noget, som jeg desværre blev lidt skuffet over. Min absolutte favorit må helt sikkert være "Mere end det" af Patrick Ness, som jeg virkelig synes er helt fantastisk. Den blæste mig omkuld og gav mig helt sikkert noget at tænke over!

Den mest skuffende bog har været "Mig og Earl og den døende pige" af Jesse Andrews. som jeg havde ret høje forventninger til. Den skuffede desværre en del - ret ærgerligt, for jeg havde glædet mig virkelig meget til den!

Hvor meget har i fået læst denne måned - og hvilken bog var jeres favorit?

5 kommentarer:

 1. Jeg har ikke helt styr på, hvor mange bøger jeg læste i oktober. Jeg havde ingen topscorere, men jeg havde en del 4-stjerne-oplevelser - sjovt nok alle bøger i serier.

  Hvad glæder du dig til at læse i november?

  Mvh.
  denlillebogblog.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja - det har jeg også prøvet et par gange. Og selvom jeg har en følelse af, at det da er meget rart, er jeg samtidig lidt i en ensformig bane. Jeg vil hellere have det hele lidt blandet (med rating), end at have samme antal stjerner hele måneden igennem :-)

   Jeg glæder mig rigtig meget til at få læst et par bøger af Neil Gaiman! Jeg har købt en af ham på Bogforum og fået en til anmeldelse :-)

   Hvad med dig? Har du nogen du glæder dig ekstra meget til?

   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet
  2. Det lyder hyggeligt :-)

   Godt spørgsmål. Jeg glæder mig nok mest til 'Stormdancer', som har fået rigtig god omtale. Prøver dog ikke at have alt for høje forventninger, men oplægget lyder rigtig spændende :-)

   Mvh.
   Den lille Bogblog

   Slet
 2. Sikke mange fantastiske bøger, du har læst i oktober! Jeg skal selv snart læse Moyes' 'After You' – og jeg er ærlig talt en smule nervøs.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg helt sikkert godt forstå, at du er! 'Mig før dig' er en speciel og fantastisk bog, som jeg bestemt ikke så, kunne have nogen fortsættelse. Jeg var rigtig bange for, om 'Efter dig' ville komme til at ødelægge hele historien for mig :-)

   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet