fredag den 7. august 2015

#100

Det er helt utroligt, det her. Jeg sidder netop og skriver på indlæg nr. 100 til jer. Det er helt vildt - jeg havde aldrig forestillet mig, at det skulle gå så stærkt, og blive en så stor del af mit liv. Men det gjorde det.

Jeg vil bruge indlægget til at takke jer, mine søde læsere, fordi i er ligeså meget med til, at jeg holder gang i bloggen, som min egen lyst er. Jeg havde aldrig troet, at denne interesse skulle gå hen og blive så stor. Og det er takket være jer, at den er blevet det.

Samtidig vil jeg også rigtig gerne takke mine med-bloggere. Jeg får så meget inspiration fra de andre bogbloggere, det kan jeg ikke løbe fra, og jeg kan altid spørge dem til råds - og så elsker jeg, at følge med i andres læseoplevelser.

Det er rigtig voldsomt det her, og jeg har svært ved at forstå det. Og tænk engang - indlæg nr. 100 kommer oven i købet på min fødselsdag. I dag er vidst bare en rigtig god dag!

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre, hvis i har nogle kommentarer til bloggen - det kunne enten være ting, som i gerne ville læse om, noget i ikke bryder jer om, eller noget i godt kan lide. Respons er altid godt!

Tusind tak til alle jer, der er med i min lille verden. I gør alle sammen en forskel!

5 kommentarer:

 1. Wauw! Stort tillykke med den milepæl! Jeg er selv lige kommet over 200 indlæg :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have!

   Og kæmpe tillykke til dig også! Hvor er det bare mega sejt!

   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet
 2. Milepæle er altid rare. Stort tillykke med både de 100 indlæg og din fødselsdag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have!

   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet
 3. Stort tillykke med de 100 indlæg! Hvor er det altså sejt - og især bloggens alder taget i betragtning :)

  SvarSlet