onsdag den 17. juni 2015

5 bud til sommerlæsningen

Jeg har efterhånden set en del indlæg på diverse danske bogblogs med bud på bøger til sommerens læsning. Jeg har været i min egen bogreol og fundet 4 (+1 ekstra) gode bud til jer.1. "Hvalernes sang" af Jojo Moyes
Jeg har i et stykke tid nu, været ret stor fan af Jojo Moyes. Og derfor synes jeg også, at denne bog er værd at læse. Det er en kærlighedshistorie om 2 voksne mennesker - men det er også en historie om venskab, drama og familie.
Det er en let læst bog på 300 sider, hvor Jojo Moyes viser, hvad det er, hun kan.

2. "Straf" af Håkan Nesser og Paula Polanski
Denne bog er en af mine favoritter. Jeg er fuldstændig vild med den - og så er det en krimi. Den er ret kort og hurtigt læst, fordi den er så spændende. Har man ikke læst den, kan jeg ikke sige andet, end at man skal!

3. "Feriegæsterne" af Emma Straub
Denne bog er en ægte sommerferie-bog. Den er rigtig hyggelig at læse - og så foregår den jo om sommeren. Det er ikke så længe siden, at jeg anmeldte den på bloggen, så det er dér muligt at læse mere om den.

4. "Anna og det franske kys" af Stephanie Perkins
Denne bog er den optimale kærligheds-bog. Åh, jeg har førhen beskrevet hvor vild jeg er med den, så det vil jeg ikke kaste mig ud i igen. Men - mangler du noget kærlighed og ægte Pariser-romantik, så læs den, læs den, læs den!

5. "Mig før dig" af Jojo Moyes
Denne bog er så fantastisk. Kærlighed, venskab, sorg og alle andre emner. Denne er også en af mine favoritter - jeg ELSKER den.

Alle bøgerne på listen, bortset fra "Mig før dig", findes der en anmeldelse af her på bloggen. Så vil du vide mere om dem, så klik endelig ind forbi og kig.

Har du nogen planer til sommerens læsning? Og har du måske læst nogle af disse?

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle gode bud på sommerlæsning! Jeg overvejer lidt af pakke 'Hvalernes Sang' i min feriekuffert! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Gør det! Den er virkelig hyggelig! :D

   Slet
 2. Ja, og måske også lidt for mange planer :P "Anna og det franske kys" er forresten en virkelig god anbefaling som sommerlæsning - det tror jeg i hvert fald, den vil fungere rigtig godt som :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det tror jeg nemlig også! Held og lykke med alle planerne :P

   Slet