torsdag den 23. juli 2015

Nyt i reolen #5

Okay - nu kommer endnu et "Nyt i reolen"-indlæg. Og det var da lige godt grov! Tænk sig, at jeg kan blive ved. Denne gang har jeg (igen) ikke selv købt bøgerne. Dem har jeg vundet i en konkurrence på Plusbog's Facebookside. Og det er faktisk ikke kun bøger der er med - men det kan i jo selv få lov til at se på billedet.

Denne pakke var ret sjov at modtage, hvis man kan sige dét. Da jeg åbnede døren onsdag morgen for at tage på arbejde, hang der en hvid sæk på dørhåndtaget med en pakke i. Jeg kunne ikke helt forstår hvor den kom fra, og jeg var derfor nødt til at åbne den med det samme. Det viste sig så at være den pakke jeg havde vundet, og som jeg havde glædet mig rigtig meget til at modtage!

I pakken lå der først og fremmest det fineste bogmærke - og det var (dejligt nok) et af dem, jeg ikke ejede fra Plusbog. Derudover lå der den sødeste lille badge hvorpå der står "I love YA", som jo passer rigtig godt til mig - jeg tænker, at jeg sætter den på min skoletaske. Og så, som det sidste, lå der jo også 2 bøger i den. Det er 2 bøger, som jeg aldrig før har hørt om, så dem glæder jeg min rigtig meget til at få læst på et tidspunkt. Det er "Det første slag" af Robert Muchamore og "Den som tøver" af Astrid Heise-Fjeldgren. Kunne man være mere heldig? Det tænker jeg ikke. På det sidste har jeg haft så meget held med mig, at jeg faktisk har vundet hele 3 konkurrencer - måske det skulle ende ud med, at jeg lavede en for jer?

I hvert fald er jeg rigtig glad for præmien! Og den pynter allerede fint på min bogreol.

2 kommentarer:

 1. Bogmærket og badget er fra Gyldendal, i forhold til deres 'We Love YA' kampagne. :D
  Jeg har selv et af hvert og synes de er ret fine!

  Derudover kan du virkelig se frem til 'Terra Nova' - det er en ret god bog!
  'Rock War' var desværre ikke lige mig, men det kan være du kan se noget i den, som jeg ikke kunne. :P Tillykke med dem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, tak for informationen! Det havde jeg misforstået - havde nemlig set bogmærket flere gange på Plusbogs Facebook-side.

   Åh, det vil jeg glæde mig til så! Lige umiddelbart ligner "Rock War" heller ikke en bog der er noget for mig, men alligevel vil jeg give den en chance :-D

   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet