mandag den 20. juli 2015

"Den hemmelige have" af Johanna Basford

Den hemmelige have af Johanna Basford, 96 sider, Politikens forlag, 2015

Find farveblyanterne eller tuscherne frem og gå på jagt i Den hemmelige have. Denne male- og tegnebog tager dig med rundt i et spændende sort og hvidt eventyrland med fine illustrationer lige til at farvelægge. Du kan også gå på jagt efter de små dyr og ting, der gemmer sig rundt omkring i haven eller selv fortsætte illustrationerne med dine egne tegninger.

Den hemmelige have er til børn og voksne i alle aldre, som har lyst til at fordybe sig i havens eventyrlige univers.

Jeg var ovenud begejstret for "Den fortryllede skov" af Johanna Basford - og derfor glædede jeg mig også rigtig meget til at komme igang med denne malebog.

Det er samme princip som den anden bog, så dermed kom der ingen overraskelser. Der er nogle helt fantastiske illustrationer i, som man kan farvelægge på livet løs - og det er lavet sådan, at man på intet tidspunkt føler sig "tvunget" til, at skulle male bladene på træerne grønne. Disse kan sagtens blive lilla eller blå - alt efter hvad man selv foretrækker. Og også uden, at det ser helt forkert ud.

En af de ting jeg også rigtig godt kunne lide ved den anden malebog var, at det var virkelig afstressende at sidde med den - og det samme er gældende for denne! Man fordyber sig i den, så meget, at man ikke tænker på alt muligt andet på samme tid. Man kan lade tankerne få frit løb, for man lægger ikke rigtig mærke til dem. Ud over at den er afstressende at sidde med, er den også utrolig afslappende. Man kommer ikke til at tænke på opvasken eller vasketøjet (det kan selvfølgelig også være en skidt ting, hvis dette er noget der SKAL ordnes), og man kan næsten sige, at man sidder i sin egen lille verden.

Min anbefaling af denne er dermed ligesom den anden - prøv den, hvis du har lyst til at slappe af, afstresse eller blot være kreativ. Det er virkelig en billig malebog, der uden tvivl hjælper, hvis man har brug for det.


1 kommentar:

  1. Det er simpelthen bare hyggeligt og afslappende med de kære malebøger!
    Jeg er også virkelig glad for mine! :')

    SvarSlet