søndag den 12. juli 2015

Nyt i reolen #3

Så er det vidst blevet tid til at vise mine nyeste bøger frem. Der er kommet en ordentlig stak siden sidst - både fra forlag, vundne konkurrence og selvkøbte. Men jeg vælger i dag kun at vise jer de tre, som jeg tog med mig hjem i går - og så laver jeg et løfte om at forsøge, at blive bedre til at lave disse indlæg.

I anledningen af at jeg er blevet student, tog jeg i dag med min papmor til Århus, for at shoppe og hygge. Jeg købte "kun" 3 bøger, idet jeg besluttede mig for, at tøj nok ville være en bedre idé. Men alligevel er det nu 3 rigtig fine bøger jeg har fået med hjem, og jeg glæder mig rigtig meget til at læse dem alle sammen.

Vi tog i Arnold Busck, som jeg er fuldstændig forelsket i. Vi har ikke en her i Horsens, og jeg er jo vant til Bog og Idé, så jeg besluttede, at det nok var lidt sjovere at prøve noget nyt. Og så havde de nogle rigtig fine tilbud oven i hatten.

Jeg blev virkelig mundlam da jeg trådte ind i butikken. Den er virkelig smuk og indrettet på en sådan måde, at jeg tror, at næsten alle bogelskere vil blive forelsket. Åh, jeg vil snart derop igen! Men skal vi ikke se på de fine sager? Det synes jeg!1. "Dræb ikke en sangfugl" af Harper Lee
Denne fik jeg til en ualmindelig god pris, så selvfølgelig skulle jeg have denne med hjem på reolen. Jeg har endnu ikke læst den, og jeg var så ked af, at jeg ikke kunne være med i Lovebooks' read-a-long. Men nu har jeg den altså, så jeg kan læse den alligevel.
Jeg fik den til sølle 70 kr., og så endda i en rigtig fin udgave!

2. "Offer uden ansigt" af Stefan Ahnhem
Jeg var ret overbevist om, at jeg allerede havde denne hjemme i reolen, men det viste sig altså bare, at det havde jeg slet ikke alligevel - og da jeg er kommet ind i en krimi-periode, er jeg altså nødt til at læse denne! Den er blevet rost til skyerne, og så har jeg altså svært ved ikke at skulle læse den.

3. "Grey" af E.L. James
Jeg er en Grey-fan. Det er jeg - 100 %. Jeg læste alle 3 bøger lige i rap og på under en uge. Den danske udgave af denne bog udkommer først til september, så i princippet kunne jeg vel godt vente - men det ville jeg altså ikke. Derfor købte jeg den engelske udgave - og så endda til kun 100 kr. Den glæder jeg mig rigtig meget til at læse!

Det var så mine bogkøb. Har i læst nogle af dem - eller har i måske planer om det?

8 kommentarer:

 1. "Dræb ikke en sangfugl" er virkelig fin og meget anbefalelsesværdig - selvom den dog havde en meget anden handling, end jeg havde forventet :)

  "Offer uden ansigt" har jeg selv overvejet at læse længe! Den lyder nemlig virkelig spændende, og så har jeg samtidig også hørt en masse godt om den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også rigtig meget til at få læst "Dræb ikke en sangfugl"! :-)

   Slet
 2. 'Dræb ikke en sangfugl' er en fantastisk bog. Jeg har lige lånt min udgave til min allerkæreste, så han kan læse den på vores ferie senere på sommeren :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også rigtig meget til at komme igang med den!

   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet
 3. Åhh! Jeg glæder mig til at høre din mening om 'Grey' :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig virkelig også til at få den læst! :-D

   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet
 4. Åh, 'Dræb ikke en sangfugl' er så hjerteskærende og alligevel skøn! Glæd dig, glæd dig, glæd dig!

  Og så vil jeg glæde mig, til at høre hvad du synes om 'Grey'! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også rigtig meget! :-D

   Og jeg glæder mig også rigtig meget til at få læst "Grey"!

   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet