onsdag den 1. juli 2015

Bogblik på... juni

Juni måned er nu forbi, og det har, for mig, været en lang måned. Det er ikke blevet til ret meget læsning, da eksamenerne har stået for døren, og lige nu er det studenterugerne, der melder sin ankomst. Men snart vender jeg stærkt tilbage mht. læsningen - jeg kan næsten ikke holde andet ud i denne varme.

I juni nåede jeg at læse 5 bøger:

1. "Det burde du have vidst" af Jean Hanff Korelitz, 4/5 stjerner
2. "Savner dig" af Harlan Coben, 5/5 stjerner
3. "Feriegæsterne" af Emma Straub, 3/5 stjerner
4. "Grundstødt" af Setia Vuorela, 2/5 stjerner
5. "Kunsten af forelske sig" af Cecelia Ahern, 4/5 stjerner

Som i kan se, har jeg altså haft nogle rigtig gode læseoplevelser i juni måned. Den absolut bedste var uden tvivl "Savner dig" af Harlan Coben, som jeg faldt pladask for. Krimier tiltaler mig rigtig meget lige for tiden, og denne var ingen undtagelse. Efter "Straf" af Håkan Nesser, var jeg sikker på, at der ville gå et stykke tid, før end jeg stødte på en lige så god krimi igen - det gjorde der, heldigvis, ikke. Denne bog er så fantastisk.

Samtidig har jeg også haft en lidt skuffende læseoplevelse med "Grundstødt" af Seita Vuorela. Dette skyldes nok min alder, kontra den alder jeg mener, bogen er beregnet til.

Jeg glæder mig til at komme igang med juli måned, da det er sommerferie - og dermed er der noget mere tid til, at sætte sig ned med bøgerne. Jeg har allerede et par gode anmeldereksemplarer liggende, som jeg glæder mig til at komme igang med.

Har i haft en lige så god måned, som jeg har? Og har i måske læst nogle af de samme bøger?

1 kommentar:

  1. Jeg har også læst Harlan Coben, og selvom jeg ikke synes at "Savner dig" nåede helt op på niveau med nogle af de tidligere bøger fx "Hold tæt" så var jeg stadig begejstret. Harlan Coben går aldrig helt galt i byen. :D

    SvarSlet