lørdag den 30. maj 2015

Bogblik på... maj

Så er maj ved at være en overstået måned. Der har været en masse eksamener, fødselsdage og familiefester, så der er ikke blevet læst så pokkers mange bøger, som jeg ellers kunne ønske mig. Det hele er gået meget stille og roligt, men det er nogle ganske okay titler jeg har fået læst mig igennem.

I maj nåede jeg at læse 4 bøger:

1. "Livet er bedre" af Anna Gavalda, 2/5 stjerner
2. "Vandets vogter" af Emmi Itäranta, 3/5
3. "Som stjerner på himlen" af Jennifer Niven, 4/5 stjerner
4. "Alice i Eventyrland" af David Chauvel, 4/5 stjerner

Selvom de alle var nogle fine titler og at jeg hyggede mig med langt størstedelen af dem, var der dog ikke bogEN. Oftest har det været sådan, at der har været en klar 5-stjernet iblandt - men det kan jeg ikke sige om denne måned. Det betyder dog ikke, at der ikke har været en favorit. For det har der!

Denne måneds favorit er helt klart "Som stjerner på himlen" af Jennifer Niven. Den bog havde jeg glædet mig til at læse rigtig længe - og så havde jeg også ventet på den fra biblioteket i en hulens tid. Da jeg så endelig fik den hjem, kunne jeg komme igang. Det var en skøn bog, som jeg helt sikkert er nødt til at eje et eksemplar af, for at kunne stille den på bogreolen.

Derudover læste jeg min allerførste graphic novel. Det var et spændende møde, og det er helt sikkert ikke sidste gang, at det kommer til at ske. Jeg er i øjeblikket på udkig efter, hvor jeg skal købe dem henne til ordentlige penge - og hvor der også er de titler, som jeg godt kunne tænke mig.

Hvad er jeres maj-favorit?

2 kommentarer:

 1. Åh, 'Som stjerner på himlen' er virkelig også en god bog.

  Jeg synes det er svært, at vælge en favorit i denne måned. Både 'Peter Pan' & 'Matilda' var nogle fantastiske læseoplevelser, men 'Messenger' (den tredje bog i The Giver Quartet) gjorde også stort indtryk på mig. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, helt fantastisk! :)

   Jeg har ikke læst nogen af dem du nævner. Måske de skal på min TBR-liste? :D

   Slet