onsdag den 18. februar 2015

Det allerførste "goddag"

Goddag - så er vi igang. Dette vil være det første af mange blogindlæg på denne blog. Og hvordan starter man? Det er vel altid et godt spørgsmål; man er aldrig god til noget, man ikke før har prøvet. Jeg har tilladt mig at starte ud med et lousy billede af min meget mangelfulde bogreol; specielt når det nu er bøger denne blog kommer til at handle om.

Og her til højre ses den så. Den er yderst smuk, ikke? Du må gerne lyve for mig, for at gøre mig glad,
haha.
Men som det kan ses, og som jeg før skrev, mangler der en del bøger, for jeg er en af de personer der elsker at låne mine bøger ud, specielt hvis jeg selv har anbefalet dem - dog er der ikke mange læseheste i min vennekreds, så den heldige vinder af en stak på 50 bøger er min farfar.

Hvad står der så på hylden, der er værd at nævne? Jo, der står en del bøger med John Green, som lige i øjeblikket er en af mine yndlings-forfattere. Så står der den nyeste Bridget Jones-bog som jeg også er elle-vild med og aldrig vil smide ud (jeg kan nemlig godt finde ud af at skaffe mig af med bøger, hvis min kære kæreste ener jeg har for mange). Nogle andre der er værd at nævne er jo selvfølgelig Harry Potter-serien, som jeg er igang med at læse lige nu. Jeg har aldrig før læst dem, men jeg begyndte for en god uges tid siden, og jeg er helt fanatisk over dem. Hvorfor er jeg dog ikke gået igang noget før? Ja, det spørgsmål har jeg stillet mig selv mange gange i den periode jeg har været igang - men nu er jeg der altså. Og jeg har ikke tænkt mig at stoppe igen, før jeg har tygget mig igennem alle bøgerne. Den sidste stak der også skal nævnes er Anna and the French kiss-serien, som jeg netop har købt.

Man kan sige at de bøger jeg har nævnt fra min stadigt voksende bogreol har en del forskellige genrer i sig. Jeg synes lige vi skal lave min top 5;

1. YA
2. Kærlighed
3. Krimi
4. Fantasy

Okay, det var faktisk lidt kikset... Jeg kunne kun komme på 4 - men skidt pyt, jeg har aldrig været god i genrer.

Men hvad vil de efterfølgende indlæg her på bloggen så handle om? Jo, nu skal du høre - det bliver om mine mange biblioteks-lån, mine få bogindkøb og så selvfølgelig anmeldelser. Jeg elsker bøger - og jeg læser mange af dem.

Er du stadig interesseret i min og min smukke bogreol? Så kig forbi igen snart, for jeg lover, at der kommer meget mere af mig og mine bøger!

6 kommentarer:

 1. Velkommen til bogblogland. Her er rart :D
  Jeg glæder mig til at følge med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg glæder mig også rigtig meget til at komme ordentligt igang :D Og dejligt at du vil følge med! :)

   Slet
 2. Velkommen! Altid dejligt med flere bogblogs😊

  SvarSlet
 3. Velkommen - her er temmelig rart i bogbloggerland :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Irene - det virker også som et rigtig rart sted! :D

   Slet