onsdag den 25. februar 2015

Nyt til reolen #1

 Så startede det hele - Bog & idé's store bogudsalg er begyndt i dag, og selvfølgelig skulle jeg da have en bid af kagen. Og dette på trods, at min kæreste ellers havde sagt, at det var slut med at købe bøger i år (ja, i hørte rigtigt. HELE ÅRET - og vi siger endda kun februar, suk) - han overgav sig nemlig til min plagen og jeg fik lov til at bruge lidt penge derinde. Og det var ikke svært, kan jeg sige jer. Der var så mange gode tilbud derinde, at jeg ikke anede hvad jeg skulle vælge. Jeg havde næsten lyst til at købe hele butikken! Okay - måske ikke det hele, men i hvert fald meget af det.
Så hvad kom jeg hjem med?
Jeg kom hjem med 2 bøger af  Scott Westerfeld, nemlig de 2 første bøger i "Uglies"-serien. De var begge sat ned fra 199,- til 29,95,-, så det var noget af et røverkøb! Jeg har set dem begge på Goodreads, og da jeg så så tilbuddet, var jeg simpelthen nødt til at eje dem.
Dernæst fik jeg også fingrene i en bog af Anders De La Motte, nemlig "Geim", som jeg ellers aldrig har hørt om, men jeg synes den ser vildt spændende ud - og så tror jeg det er en krimi, som er en genre jeg er rigtig glad for. Denne var også sat ned til 29,95 ,-.

Som "souvenirs" købte jeg et sæt magnet-bogmærker (dem til venstre), som godt nok ikke var sat ned, men jeg har altid været vild med disse, da de ikke falder ud af mine bøger, når de ligger i en taske.
Det andet bogmærke, med Horsens Krimimesse, var gratis - jeg tog det mest for at huske dato'en, da dette er et event jeg helt sikkert vil deltage i. Jeg kan jo næsten ikke tillade mig at lade være, når jeg bor i Horsens, kan jeg?

Dagens indkøb ryger direkte op på min TBR(to-be-read)-hylde på bogreolen.

Har i udnytte det store bogudsalg? I så fald - hvad har i købt?

2 kommentarer:

 1. Jeg synes simpelthen, bogudsalget er så kedeligt i år, så jeg har valgt at droppe det fuldstændig (eller måske kigger jeg om et par uger, når resterne er sat yderligt ned). Altså der var da et par spændende bøger, men dem ejer jeg allerede, så de er jo lidt ligegyldige for mig.

  "Geim" af Anders De La Motte købte jeg på bogudsalget sidste år, og den er faktisk ret god. I hvert fald noget bedre, end jeg egentlig havde forventet. Den kan du i hvert fald godt glæde dig til :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes heller ikke der var så pokkers mange gode, men lige de to i "Uglies"-serien, var jeg nødt til at købe :)

   Årh, fedt at høre, den vil jeg glæde mig til at læse så! :)

   Slet