lørdag den 11. april 2015

Mit læsemål 2015 - update #1

Som skrevet i et tidligere indlæg, har jeg gennem Goodreads sat mit et læsemål for i år. Jeg besluttede mig for, at jeg ville nå at læse 50 bøger - og så tænkte jeg jo lige, at jeg ville give en update på, hvordan det går.

Og lad mig allerede sige nu - det går bedre end forventet. Det går faktisk langt bedre end forventet.

Som i kan se, har er det faktisk klaret mig at læse 30 bøger, og jeg er derfor over halvvejs med mit læsemål. Det er jeg selvfølgelig super-glad for, da det faktisk virkede en smule uoverskueligt, da jeg lavede målet.

Men det har også betydet, at jeg har overvejet at sætte målet lidt højere op. Jeg er ikke sikker på hvor meget jeg vil sætte det op, hvis det er dét jeg vælger at gøre - men jeg har overvejet en 75 stykker. Det virker ret overskueligt for mig, når jeg allerede er så langt.

Af alle dem jeg har læst, har endnu ingen af dem været lydbøger. De har alle været fysiske bøger og e-bøger. Og indtil videre har jeg gjort mit bedste for at lægge en anmeldelse op af alle dem jeg læser. Jeg mangler endnu et par stykker fra januar måned - men de ligger som kladder og er ved at blive bearbejdet, så mon ikke de kommer på et tidspunk.

Hvis man ønsker at se alle de 30 jeg har læst, så har jeg dem på min Goodreads-profil. Dog har jeg kun bøger tilbage fra 1. januar, da det var dér jeg oprettede min nuværende profil. Jeg er et ordensmenneske og kan godt lide at have styr på tingene; heriblandt hvornår jeg læste bogen og hvad jeg synes om den. Det betyder altså, at jeg ikke går ind og vælger en bog som læst, hvis den er læst før jeg oprettede profilen. Er det mærkeligt? Eller har i det på samme måde?

I hvert fald er jeg sikker på, at jeg nok skal nå mit nuværende mål.

Hvad med jer? Hvordan går det med jeres læsemål, hvis i altså har et?

2 kommentarer:

  1. Jeg bruger goodreads til at holde styr på generelt hvilke bøger jeg har læst. Man kan også sagtens liste en bog om læst uden at have en dato på. Datoen kommer vist nok kun på hvis man først har haft den som Currently reading og bagefter siger at bogen er læst. De bøger jeg ved at jeg læste i et bestemt år inden jeg oprettede goodreads, har jeg bare sat en dummy-dato (f.eks. 1-1-2008), så bliver de listet under det rigtige år og så ved jeg bare at datoen ikke passer.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, sådan kunne man selvfølgelig godt gøre det :) Men har det bare bedst med, at den præcise dato står der, og det hele er som det skal være :P

      Slet