lørdag den 25. april 2015

Dewey's Read-a-thon april 2015

Så er vi igang med Dewey's read-a-thon - og jeg er selvfølgelig med. Jeg vil bruge dette blogindlæg til at holde jer opdateret med, hvordan min læsning går - og så bliver Twitter selvfølgelig også brugt flittigt.

Kl. 19.00
Så er read-a-thon gået igang for mig. Jeg har ikke haft så meget tid tidligere på dagen - og så passer det fint med, at manden netop er smuttet ud af døren, så jeg får den ro jeg har brug for. Jeg starter ud med "Den tavse kvinde" af A.S.A. Harrison, som jeg var halvvejs med, inden jeg begyndte. Jeg regner med at give den gas til omkring kl. 22, hvor manden igen kommer hjem - så må vi se om jeg kan holde mig vågen så længe. Normalt er min hjerne overhovedet ikke til, at holde sig vågen til længere end det. Men så kan man jo sige, at jeg er tidligt oppe i morgen tidlig, til at fortsætte!

Kl. 20.28
Nå, jeg troede jeg kom godt igang - men så .... Jeg har fået læst 30 sider, spist en halv plade chokolade og fået en lille lur på 10 minutter. Men nu er jeg klar og frisk igen - og parat til at give den gas (håber jeg)!!!

Kl. 22.23
Har fået læst lidt mere - og jeg mangler nu kun 10 sider, før end jeg er færdig med "Den tavse kvinde". Jeg kan mærke at jeg har brug for luft, så manden har inviteret mig på en aften-køretur, inden jeg læser de sidste 10 sider og går i seng.

Kl. 11.10
Så er read-a-thon slut for mig i denne omgang. Jeg skal til konfirmation om ikke så længe, så jeg når ikke mere for denne omgang. Jeg har hygget mig - og haft det sjovt med at følge med i, hvad alle i andre har læst og lavet. Jeg fik læst "Den tavse kvinde" færdig og begyndt på en anden bog. Jeg har altså fået læst lidt - men det vigtige er jo også, at man hygger sig.

12 kommentarer:

 1. Uh, god læselyst! Fedt at du vil deltage, selvom du joiner os lidt senere end starten. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja - jeg tænkte at jeg jo lige så godt kunne prøve lidt :D

   Slet
 2. Sov godt, og glæder mig til at følge med i din læsning i morgen:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak - det blev jo ikke til så meget, men lidt :)

   Slet
 3. Søvn er også vigtigt! Gjorde en hel del for mit vedkommende.

  Fortsat god read-a-thon! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det gjorde også rigtig meget for mig! Det kunne jeg ikke have undværet :)

   Slet
 4. Happy Read-a-Thon! Vi er trådt ind i den 21. time og der er under 4 timer tilbage. Dette Read-a-Thon har været mindeværdigt og fantastisk, husk at nyde den sidste del af det til fulde. Der er hele 6 måneder til vi oplever det igen. Tag dig tid til at sende en kærlig tanke til den forfatter du læser, spis de sidste rester i snackskålen, og hvis du har lyst, så smut ud og fjol rundt med os andre på Twitter, blogs etc. :)

  SvarSlet