lørdag den 2. april 2016

Bogblik på... marts

Marts er slut, kalenderen siger at foråret kommet, selvom vejret siger noget andet, tiden er inde til at gå på stranden og læse og de grønne havefingre er efterhånden også begyndt at arbejde. Der har ikke været så meget tid til læsning efterhånden, for når man har hus med have, så er der en del der skal passes lige nu. Lidt er det dog blevet til, og jeg har derfor lavet en månedenlig opsummering til jer.

I marts nåede jeg at læse 5 bøger:

1. "Dæmonernes by (Dødens instrumenter #1)" af Cassandra Clare, 5/5 stjerner
2. "Den her bog elsker dig" af PewDiePie, 3/5 stjerner
3. "Den som tøver (Terra Nova #1)" af Astrid Heise-Fjeldgren, 1/5 stjerner
4. "Er der en vej ud af helvede?" Julie Duch Lauridsen, 4/5 stjerner
5. "Rød dronning (Rød dronning #1)" af Victoria Aveyard, 5/5 stjerner

Man kan godt sige, at jeg har haft lidt blandede læseoplevelser. Der har været en enkelt oplevelse, som ikke var noget for mig, men jeg har også haft 2 som bare var helt fantastiske. At skulle vælge månedens favorit er lidt svært - men jeg tror måske jeg vil sige, at det er Dæmonernes by. Jeg er vild med, at være kommet igang med en serie igen - også hvor alle bøgerne allerede er udkommet, så jeg ikke skal vente på dem. Det er nemlig den eneste negative ting jeg har at sige om Rød dronning. Jeg er så ærgerlig over, at skulle vente så lang tid, på at den næste kommer.

Marts måned er også gået med skole. Jeg er kommet igang med min praktik, og jeg er helt vild med at komme ud og mærke arbejdslivet inden for mit fag. Jeg har ingen praktisk erfaring, så derfor er det en super fed oplevelse.

Derudover er jeg, som skrevet i et tidligere indlæg, kommet igang med en noget bedre planlægning af min hverdag. Det hjælper mig utrolig meget - jeg føler at jeg når meget mere i løbet af en uge, end jeg gjorde før. Og det har meget at sige, specielt i forhold til rengøring når man kommer fra 56 kvdm lejlighed til ligepludselig at have et hus på knap 120 kvdm. Det har gjort det hele meget mere overskueligt.

Marts måned har alt i alt været en super god måned for mig. Jeg føler mig glad og ovenpå - og helt klar på at starte april måned. Det jeg glæder mig allermest til i april er nok, at solen begynder at skinne noget mere. Jeg vil så gerne igang med at bruge stranden, som næsten ligger i min baghave - det er bare ikke så sjovt når det regner og blæser så meget, som det har gjort i marts.

Har i haft nogle gode læseoplevelser i marts? Jeg håber, at i alle har haft en god måned!

5 kommentarer:

 1. Der er da - heldigvis - en god overvægt af positive læseoplevelser for din marts måned :-)

  Min var mere blandet, men bestemt ikke dårlig.


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er der, ja! Det har været rigtig dejligt :-)

   En blandet oplevelse kan også være godt. Man kommer somme tider til at sætte ekstra pris på de meget gode oplevelser, ved at få nogle mindre gode.

   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet
 2. Cassandra Clare = <3
  Jeg elsker (uden overdrivelse) ALLE hendes bøger! Lille tip er dog, at du læser hendes 'The Infernal Devices' trilogi, inden du læser den sidste bog i 'The Mortal Instruments' og også inden en bog som 'Lady Midnight' der lige er udkommet. De forskellige historier flettes nemlig sammen. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også blevet helt hooked! Og det er også min plan at læse det hele i den rigtige rækkefølge :-) Ellers tror jeg heller ikke helt, at jeg kan holde styr på, hvor jeg er kommet til :P

   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet
 3. Hvor er jeg altså glad for, at der er andre, der heller ikke var vildt begejstret for "Den som tøver". Jeg synes nemlig også, den var alt for underlig og forvirrende - men mange lader til ret godt at kunne lige den :)

  SvarSlet