fredag den 15. april 2016

Den trælse stilhed

Nu er der godt nok gået lang tid, siden jeg sidst har givet lyd fra mig her på bloggen. Hver morgen vågner jeg op, husker mig selv på, at i dag skal jeg have lavet et indlæg. Men så går dagen igang, tiden går, jeg tager i praktik, kommer hjem, laver mad, er smadret og udsætter det til dagen efter. Men nu går den ikke længere. Jeg savner bloggen, og derfor vil jeg nu gøre alt hvad jeg kan, for at forsøge at få det lagt bedre ind i min dagsrytme.

Jeg er begyndt i praktik, hvilket er noget af en omvæltning i mit liv, når jeg er gået fra næsten ikke at lave noget i forbindelse med skolen, og så til at skulle arbejde 30 timer om ugen. Derudover har denne uge bestået af sygdom, så det er ikke de nemmeste ting, der har fyldt.

Jeg føler mig ovenpå igen, og er begyndt at vænne mig til dagsrytmen der følger med et 30-timers job. Jeg elsker at være hvor jeg er, og jeg er så taknemmelig for, hvor godt de har taget imod mig. Jeg får lov at arbejde med børn i en børnehave, hvilket er noget af det, som jeg allerhelst vil. Livet som pædagog er det bedste jeg kunne tænke mig. Og det er nu en realitet.

Udover travlhed og sygdom, er jeg også kommet ind i en periode, hvor læsning ikke er det, jeg har allermest lyst til. Jeg føler mere for at se Netflix, gå i haven eller lave noget lækkert mad til min kæreste. Og jeg vil ikke tvinge mig selv til at læse, når lysten ikke er der. Jeg har dog fået nogle virkelig lækre anmeldereksemplarer ind ad døren, og jeg kan godt mærke, at lysten dermed begynder at komme tilbage. Allerede her til aften går jeg i seng med en rigtig spændende bog, og vil forsøge at læse så meget i den, som jeg nu formår inden jeg går i seng.

Jeg håber at i alle har det lige så dejligt som i plejer - og at i får læst nogle gode bøger. Og så håber jeg ikke, at mit fravær har skræmt jer væk! Jeg lover at hanke op i mig selv.

2 kommentarer:

 1. Bare nyd din tid uden for bloggen, og ikke ha' dårlig samvittighed. Læselysten skal nok komme igen, og vi vil vente spændt på nye indlæg <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, du er sød <3

   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet