lørdag den 3. oktober 2015

Giveaway - "Seks år" af Harlan Coben (afsluttet)

I går kom der en anmeldelse af "Seks år" af Harlan Coben her på bloggen. Hvis ikke i allerede har læst den, kan jeg fortælle jer, at jeg er fuldstændig vild med Harlan Coben! Han har sat sine spor i mig, og jeg mener, at han gør et fantastisk stykke arbejde.

Netop derfor er jeg virkelig glad for, at Gads forlag ville sponsorere en bog, så jeg kunne holde en giveaway for jer. Jeg har lyst til at dele bogen med jer, så i kan få en (forhåbentlig) lige så fantastisk oplevelse, som jeg selv har fået!


Alt du skal gøre for at vinde, er at skrive i kommentarfeltet hvilken krimi der har gjort størst indtryk på dig - og hvorfor. Husk også at skrive din e-mail, så jeg kan komme i kontakt med vinderen. Konkurrencen løber frem til d. 14. oktober, og jeg vil finde en vinder hurtigst muligt derefter. For at deltage skal du desuden have dansk postadresse.

Jeg glæder mig rigtig meget til at læse jeres svar - og jeg glæder mig endnu mere, til at finde den heldige vinder, og give en fantastisk læseoplevelse videre!

6 kommentarer:

 1. Den krimi der har gjort størst indtryk på mig, er en, som jeg læste for mange år siden. Den hedder 'Dødenkelt' og er skrevet af Peter James. Jeg læste den samtidig med min mor, hvor vi hver havde et bogmærke i samme bog, og det var ikke altid nemt at blive enige om, hvem der skulle læse hvornår, fordi den var så spændende :) den kan jeg i hvert fald klart anbefale!

  karinalindxd@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Det må være "Snemanden" af Jo Nesbø, den har alt det en god krimi skal ha, og selv om jeg har læst den flere gange er den stadig lige skræmmende. samtidig var det den første bog jeg læste i serien om Harry Hole og den gav mig straks lyst til at læse hele serien.

  SvarSlet
 3. Kvinden der forsvandt. De var jo skingrende sindsyge, allesammen!
  Ellers må det være Kun ét liv at Sara Blædel. Den satte mig igang med at læse lidt igen inden det for alvor gik amok med bøger :)

  ireneejensen @hotmail.com

  SvarSlet
 4. Flaskepost fra P af Jussi Adler-Olsen. Den første krimi jeg læste og som virkelig gjorde indtryk. Alt fungerede godt i den bog og morderen var så gennemført syg i hovedet at det var skræmmende. Jeg vil stadig sige det er den bedste krimi jeg har læst og også den bedste i Afdeling Q serien.

  k.vallentin@gmail.com

  SvarSlet
 5. "Savner dig" af Harlan Coben er den krimi, der har gjort størst indtryk på mig i de sidste par år, fordi selv den allermindste detalje i plottet og historien i sin helhed passede. Jeg havde lidt svært ved at sige farvel til den, så jeg gik tilbage og læste begyndelsen igen samt forskellige passager hist og her. Læste den på sommerferie i Østrig denne sommer og var vist ikke specielt social imens. roholtedorte@gmail.com

  SvarSlet
 6. Det er helt sikkert Suffløren af Donato Carrisi. Den er så genialt gennemtænkt og vanvittigt uhyggeligt. Og ellers er jeg vild med alt af Chris Carter. Af ham er min favorit indtil videre "Ondskab", men jeg er igang med den nye nu og den er godtnok det vildeste til dato fra ham. Da jeg kun er halvvejs, kan jeg ikke sige om den er bedre end Ondskab :)

  Tine
  tinemusling@hotmail.com

  SvarSlet