fredag den 16. oktober 2015

Dewey's readathon - efterår 2015 #1

Det er efterhånden tid til Dewey's readathon. Det er i morgen, lørdag, og denne gang har jeg valgt at forberede mig lidt. Sidste gang, i foråret. forberedte jeg min på ingen måde og tog det hele lidt på gefühl. Men nu har jeg lavet en bogstak og i morgen tidlig tager jeg ud og handler de sidste snacks, så jeg er 100 % klar til et læse-marathon.

Som jeg skrev, havde jeg valgt mig en læsestak. På billedet ser i den, og her vil jeg uddybe den lidt mere:

 1. "Den første" af Justin Cronin - Denne bog var jeg nede og købe i boghandleren. Om jeg får den læst, ved jeg faktisk ikke. Men jeg gik derned, for at købe en bog specielt til readathon - og da jeg fik fortalt om den, lød den vanvittigt spændende, og jeg var klar til at læse den med det samme. Men jo mere jeg kigger på den, jo større frygt får jeg for den - den er på 1020 sider!
 2. "Efter dig" af Jojo Moyes - Denne er jeg faktisk allerede igang med. Jeg håber på at kunne nå at læse den færdig, for jeg nyder den ret meget. Det er et glædeligt gensyn med Louisa Clark!
 3. "The Graveyard Book" af Neil Gaiman - Denne bog vandt jeg hos Malene i forbindelse med hende og Rikkes readalong. Derfor er jeg også igang med denne, og håber da helt sikkert på, at få læst lidt mere i den. Den er på engelsk, så jeg bruger en del ekstra tid på at forstå og leve mig ind i det hele, men det synes jeg ikke gør noget. Et readathon handler ikke om hvor meget man læser, men blot at man gør det.
 4. "Fantastiske skabninger og hvor de findes" af Newt Scarmander og "Quidditch gennem tiderne" af Kennilworthy Whisp - Dette er nogle små, søde bøger, der omhandler noget de fleste af os kender til: Harry Potter. Jeg forventer at bruge disse to som en slags "pause" fra de lidt tungere bøger.
Jeg har altså planlagt at læse 5 bøger. Om jeg når dem alle ved jeg ikke - måske kommer jeg endda til at skifte nogle ud. Det kan jeg ikke sige på forhånd, dette er blot en forestilling.

Ud over bøger, er det hyggelige jo også vigtigt. Jeg har i dag bagt 2 æbletærter, som står klar med creme fraiche til at hygge med. Derudover lavede jeg mad til to dage, da jeg lavede aftensmad i dag, så det er nemt og lige til at varme op. Og så, som jeg tidligere har skrevet, skal jeg en tur ud og handle i morgen, for at få styr på det sidste.

Når readathon starter i morgen kl. 14, kommer der et indlæg op på bloggen. Dette vil jeg opdatere i løbet af readathon, således at der ikke kommer 10 indlæg fra min side. Hvis du ønsker at læse med om mit readathon, skal du derfor blot holde dig opdateret i dét indlæg. Derudover kommer jeg også til at bruge Instagram og måske Twitter. Følg endelig med - jeg glæder mig i hvert fald til at læse om jeres readathon!

God læselyst!

10 kommentarer:

 1. Readathon er bare det hyggeligste og skønneste:-) jeg ønsker også dig rigtig god læselyst, og glæde mig til at følge med hos dig:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Jeg er også rigtig glad for at kunne deltage. Og i år er det med fuld skrue! :-D

   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet
 2. Åhrh, hjemmebagt æbletærte! God idé. Hm... måske man skulle bage lidt i morgen formiddag... :-)

  Rigtig god læsning - jeg glæder mig til at følge dig!


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har i hvert fald ikke fortrudt at jeg bagte dem! Kan stadig dufte det i hele lejligheden :-)

   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet
 3. IHH, jeg er så glad for at du vil deltage i vores readalong!

  Derudover glæder jeg mig til at følge dig - vi skal læse to af de samme bøger i hvert fald ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig vil jeg det! Jeg er allerede et godt stykke inde i den, og den er så fin!

   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet
 4. Åh, en fin stak du har samlet sammen! :D Det lader til at du får et skønt readathon! Jeg glæder mig til at følge det! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg er også selv ret tilfreds med den indtil nu - dette kan jo nå at ændre sig :P

   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet
 5. Glæder mig til at følge med hos dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg glæder mig også til at følge med hos alle jer andre læsere! :-D

   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet