fredag den 11. september 2015

Mit læsemål 2015 - update #3

Så er vi 3 fjerdedele inde i året, og det betyder, at jeg giver jer en update på, hvordan det går med mit læsemål for i år. Mit læsemål har jeg sat igennem Goodreads, som også hjælper mig med at holde styr på hvilke bøger jeg har læst, hvilke jeg vil læse i fremtiden og hvad man ellers kunne tænke på. Jeg havde sat mit mål til 50, og var egentlig ikke helt sikker på, om jeg kunne nå det til at begynde med, men det skulle vise sig, ikke at være et problem.


Som i kan se, siger vi nu september, og jeg har gennemført målet. Det er jeg ret stolt af, for det havde jeg på ingen måde regnet med. Som årets måneder gik, blev jeg ikke i tvivl om, at jeg nok skulle klare målet - men på ingen måde at jeg skulle nå det så tidligt på året.

Som i kan se, har jeg indtil videre fået læst 61 bøger - altså 11 bøger over mit mål. Det vokser stadig stødt, det kan jeg ikke afvise. Det kommer dog, fremadrettet, ikke til at gå nær så hurtigt nu, som det tidligere har gjort. Det skyldes, at jeg er begyndt på min uddannelse, som kræver lidt mere af min tid.

Men jeg er stolt af mig selv, det er der ingen tvivl om. Jeg er dog allerede nu, begyndt at overveje, hvad mit mål for næste år skal være. Det tror jeg dog ikke, at jeg kan blive helt sikker på, før end jeg har set, hvordan det kommer til at gå, nu hvor jeg er begyndt på min uddannelse.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, om i har sat et læsemål får i år, hvad det lyder på og hvordan det går. Og hvis i måske har nogle forslag til andre former for læsemål til næste år, vil jeg også rigtig gerne høre om det!

4 kommentarer:

 1. Super godt gået! :)
  Jeg har også overrasket mig selv i år, og har et par gange været nødt til at sætte mit mål op, så det nu lyder på 100 bøger. Det havde jeg aldrig turdet regne med i starten af året, men det er gået over al forventning :)

  SvarSlet
 2. For første gang i år har jeg sat en læsemål, og har også været nød til at hæve den en enkel gang. Ligenu ligger den på 100 bøger, selvom jeg har oversteget den med 20 bøger. Jeg oprettede først Goodreads i slutningen af sidste år, så havde ingen anelse hvor mange bøger jeg læste, så jeg ærligtalt lidt af et chok. Tror jeg vil lave en goodreads challeng igen næste år, men mere for at have et overblik over hvormeget jeg læser, end som noget jeg reelt vil stræbe efter. Tror istedet jeg vil søge inspiration fra forskellige reading challenge, for at få en støre diversitet i min læsning og sætte nogle mere personlige mål med min egen personlige reading bucket list.

  SvarSlet
 3. Sådan - det har du da klaret rigtig godt! :-)

  Mit mål er på 100 bøger og det er jeg faktisk ved at have nået allerede - hvilket jeg synes er ret rart.
  Sidste år satte jeg nemlig målet for højt og endte med en del stress-læsning sidst på året, fordi jeg er stædig og absolut ville nå målet. :p

  SvarSlet
 4. Sådan - godt gået!

  Mit mål er 50 bøger. Jeg er rimelig godt med, men når det nok ikke - skal have en baby til november, så de sidste par måneder er det nok begrænset, hvor meget jeg får læst :-D

  SvarSlet