mandag den 14. marts 2016

"Den her bog elsker dig" af PewDiePie

Den her bog elsker dig af PewDiePie, 250 sider, Gyldendal, 2016

Denne bog er et eksemplar fra forlaget.

Den her bog er klogere og ser bedre ud end dig.

Den her bog er for vild.

Den her bog elsker dig.

PewDiePie er et YouTube-fænomen, som er kendt i hele verden. Han spiller spil, udtrykker sin vrede og køber de sjoveste ting fra nettet - og så filmer han det til sine følgere. Han er helt unik og fuld af gode idéer.

Jeg har fulgt PewDiePie i hans rejse på YouTube i nogle år efterhånden. Jeg er ikke fast seer, men jeg er helt vild med at kigge med ind imellem. Han laver nogle sjove ting - deriblandt denne bog.

Denne bog er egentlig ikke en bog. Man kan ikke læse i den, så hvad skal man egentlig bruge den til? Jeg vil i hvert fald garantere dig, at du får et godt grin. Bogen er fuld af sjove billeder og en smule tekst indimellem, som næsten kun kan give dig, som minimum, et smil på læben.

Meget af indholdet i bogen repræsenterer PewDiePie rigtig godt. Ved man hvem han er, og har set nogle af hans YouTube-videoer, så kan man helt sikkert også genkende ham i bogen.

Men hvad så? Er det dét? Ja - det er det. Der er ikke mere i bogen end det, og det er faktisk rigtig ærgerligt. Jeg vil endda gå til at mene, at det er lidt spild af bog. Jeg mangler noget mere. Jo - den er da helt sikkert sjov at sidde med, men man tager den frem én gang, og så står den ellers bare på reolen fremover.

Det er en okay bog, som jeg dog alligevel ikke vil kalde en bog. Der er masser af PewDiePie-humor i den, så hvis man er til den, så er der garanteret nogle grin.


1 kommentar:

  1. Jeg synes det er lidt sjovt, at man har valgt at oversætte bogen, nu hvor Pewdiepie taler engelsk, og de der er fans af ham har jo fulgt ham på engelsk. Kan du følge mig? Jeg er selv fan, og synes bogen er lidt fjollet, men det er samtidig også en lidt sjov bog - hvis man da, som du selv siger, overhovedet kan kalde det en bog. :)

    SvarSlet