torsdag den 18. februar 2016

Bloggen 1 år

I dag er en stor dag. Det er en dag jeg har haft skrevet ind i kalenderen og ventet spændt på. Det er ikke fordi der sker noget specielt i dag, egentlig ikke. Dagen er bare, for mig speciel. Det er nemlig i dag, at bloggen har kørt i 1 år. Det er i dag, at jeg kan fejre 1-års fødselsdag.


Dét at have haft denne blog det sidste år har udviklet mig på så mange måder. Jeg har lært at formulere mine meninger om bøger på en helt ny måde - og det har lært mig at tænke over bøgerne på en anden måde end førhen. Det har lært mig noget om venskaber, kærlighed og hvad det vil sige at holde noget ved lige. Det har givet mig et fristed hvor jeg kunne gå ind, når der ikke var noget der gik min vej. Det har givet mig nogle fantastiske venskaber, som jeg vil gøre alt for at beholde.

Bloggen har lært mig, hvor hårdt og stort et arbejde det er, at skulle holde det opdateret, leve op til mine egne forventninger - og til tider også læsernes forventninger. Og det hele har jeg taget med et stort smil.

Jeg har været til vanvittigt spændende arrangementer: krimimessen, Bogforum og bogbloggertræf. Jeg har mødt nogle dejlige mennesker og snakket med nogle dygtige forfattere. Jeg har skrevet med nogle søde læsere og fået nye perspektiver på rigtig mange ting.

At bloggen fylder 1 år har jeg lyst til at fejre med jer. Hold derfor øje med bloggen den næste uges tid, for jeg har sørget for en konkurrence til jer. Der vil være bøger og lækkerier på højkant - specielt udvalgt til jer! Og dette kun fordi jeg er så glad for, at i har lyst til at følge med. Det er jer læseres fortjeneste, at det er værd at skrive mine indlæg - og det glæder mig så meget når i fortæller, at i kan bruge det til noget.

Jeg glæder mig til at bruge det næste år sammen med jer også - og jeg håber, at i fortsat vil følge med!

11 kommentarer:

 1. Hurra hurra hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Det er så fedt at din blog også fylder et år :D Mange gange tillykke med det :D Glæder mig til at følge dig et år mere :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have!

   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet
 2. Tillykke med blogfødselsdagen - det er hyggeligt at følge med. Husk at fejre det med kage og bogindkøb :D

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Og jeg har godt overvejet, men jeg sidder stadig og vægter mellem et par stykker. Mon jeg kan tillade mig at købe dem alle? :P


   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet
 3. Tillykke med blogfødselsdagen :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have!


   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet
 4. Åh, tillykke og hurra for bloggens fødselsdag! Den slags mærkedage er altså herlige!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Og ja, det er de :-)


   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet
 5. Tillykke med mærkedagen :)

  SvarSlet
 6. Det har været et hyggeligt år! Synes det er SÅ rart, at du valgte at melde dig ind i det lille bog-blogger-community! :D Hurra for et år mere. <3

  SvarSlet